Een kleinschalig bedrijf dat groot denkt

DJP Services is een relatief jong metaalbewerkingsbedrijf. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we hebben een flexibele, servicegerichte opstelling. Met onze kennis van metaalbewerking en productietechnieken kunnen wij voor u van meerwaarde zijn. Bij ons kunt u terecht voor productieopdrachten, ontwikkelen van componenten en een advies voor de juiste materiaalkeuze of het op maat ontwerpen van uw specifieke opdracht.

Wij leveren onze klanten een breed scala aan producten, technologieën en diensten – variërend van engineering en design advies tot producten testen en de productie van de meest complexe componenten.

Wij beschikken over een ruime ervaring in het verwerken en produceren van staal rvs en aluminium. Door onze samenwerking met een aantal partners kunnen wij ook grotere opdrachten aan welke met dezelfde kwaliteitseisen geleverd worden.

Naast onze bewerkingen hebben we ook nog een webshop. Hier houden wij ons bezig met het leveren van diverse materialen en producten voor de motorsport. Als je naar producten opzoek ben die niet in de shop staan, kan je te alle tijden contact met ons opnemen.